VIP Trips culinair

Je houdt van lekker eten, maar je gaat liever niet alleen. Wij zorgen voor gezelschap (6 personen), vervoer en soms ook nog voor een culturele activiteit. 

 

Tapas proeven met VIP Trips Culinair

Vrijdag 12 juli om 18.00 uur

Voor onze volgende culinaire trip gaan we tapas eten bij Don Quixote in Aalst. Tapas zijn  kleine gerechtjes die je onderdompelen in de Spaanse levensstijl en eetcultuur. Een ideale gelegenheid om eens na te praten over de voorbije reizen en uitstappen.

We stelden voor jullie volgend menu samen, dat geserveerd wordt per tafel van 4, zodat je van alle gerechtjes kan proeven. Heb je nadien nog honger, dan kan je uiteraard nog een bordje bijbestellen !

Plato mixto met een glaasje cava
Variatie van fijne Spaanse specialiteiten (ham en kaas)

Tortilla / Croquetas
Aardappelomelet met ui / Kroketten met Spaanse serrano ham of Chorizo

Scampi Nota / Scampi al Ajillo
Scampi met champignons in pikant notensausje / Scampi gebakken in lookboter

Champignones
Gevulde champignons met pikante kruidenkaas

Het menu kost 16 EUR per persoon, ter plaatse te betalen. Het glaasje cava wordt jullie aangeboden door VIP Trips.

We reserveren voor jullie plaatsen op het terras, waar je aan tafels of in de lounge kan genieten van de avondzon. Mocht het weer toch tegenvallen, dan kunnen we uiteraard binnen zitten. Om in te schrijven hoef je niet met 4 te zijn. Wij zorgen wel voor één of meerdere tafelgenoten.

Het restaurant is gelegen in de Kwalestraat 120 in Aalst.  Wie geen vervoer heeft, kunnen wij thuis komen ophalen (5 EUR).  Je kan er ook gemakkelijk geraken met de fiets (of met de wagen). We starten om 18 uur.

 

Wil je mee met VIP TRIPS Culinair ?

Vul onderstaand formulier in om in te schrijven.  We bevestigen je deelname zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

Past de voorgestelde datum niet ?   Laat het ons toch weten.  We kunnen meestal wel een tweede busje vullen op een andere datum

 

Hier zijn we al geweest ...

 

Hotelschool Stella Matutina in Michelbeke

Grote chefs kunnen het al, kleine chefs moeten het nog leren.

In het restaurant van het Hotelschool in Michelbeke kan je een middagmaal verkrijgen tegen de prijs van 24,50 euro. Hiervoor krijg je een driegangenmenu aangeboden bestaande uit hapjes, soep of voorgerecht, hoofdschotel en een nagerecht.  Dit alles wordt klaargemaakt en geserveerd door de leerlingen van het 5de jaar en hun leerkrachten.

Ik kom jullie thuis ophalen en na afloop voer ik jullie terug. De prijs voor het vervoer bedraagt 10 EUR per persoon. De maaltijd en de dranken worden ter plaatse afgerekend. 

Datum : donderdag 6 juni.

 

  

Restaurant  R33 in VTI Aalst

Grote chefs kunnen het al, kleine chefs moeten het nog leren.

In het didactisch restaurant van het VTI in Aalst kan je een middagmaal verkrijgen tegen de prijs van 14,50 euro. Hiervoor krijg je een driegangenmenu aangeboden bestaande uit hapjes, soep of voorgerecht, hoofdschotel en een nagerecht of koffie.  Dit alles wordt klaargemaakt en geserveerd door de leerlingen en hun leerkrachten.

Ik kom jullie thuis ophalen en na afloop voer ik jullie terug. De prijs voor het vervoer bedraagt 8 EUR per persoon. De maaltijd en de dranken worden ter plaatse afgerekend. 

Datum : dinsdag 26 maart.

 

 

Zeevruchten in Yerseke

Yerseke is in Vlaanderen vooral gekend als de plaats waar de mosselen uit Zeeland vandaan komen. Maar ze hebben er ook oesters en zelfs kreeften.

We bieden jullie volgend programma aan : 

  • Rondleiding bij de historische oesterputten in Yerseke waarbij een gids u alles zal vertellen wat te maken heeft met oesters en mosselen.
  • Lunch in onze Proeverij, waar uiteraard zeevruchten op het menu staan.
  • Aansluitend brengen we nog een bezoek aan een mosselfabriek om het verwerkingsproces van de mosselen te zien.

  

Als extra brachten we nadien nog een bezoek aan Goes, een stadje dat we tot nu links lieten liggen, maar dat toch wel iets te bieden heeft, zelfs met het koude winterweer in februari. 

  

 

Meer foto's van onze uitstap vind je hier.


Datum : opnieuw te organiseren op aanvraag
Prijs : 30 EUR (vervoer, begeleiding en bezoek aan de Oesterput en het mosselbedrijf).  De overige onkosten worden ter plaatse betaald.